Hulp nodig bij Limesurvey? Ik los graag je problemen op!

Ik werk al meer dan 6 jaar full-time met Limesurvey. Loop je ergens tegenaan? Waarschijnlijk ben ik er ook ooit tegenaan gelopen en los ik het zo voor je op, per email, telefoon of met een remote desktop.

Contact

Open source

Op zoek naar mijn open source Limesurvey tools? Klik hier

Advies en quick fixes

Hoe zet je Limesurvey op de juiste manier in voor jouw project? Hoe zorg je ervoor dat je de privacy van de respondenten voldoende beschermd? En hoe zet je een langlopend onderzoek slim op? Ik kijk samen met jou wat de beste manier is om van jouw project een succes te maken.

Vraag nu aan

Plugins en maatwerk

Soms kan de standaardversie van Limesurvey net niet genoeg: vaak is een plugin dan de oplossing, soms moet Limesurvey zelf worden aangepast. Ik geef je zowel advies over welke optie voor jou het beste is en bouw graag de oplossing voor jouw probleem. Heb je een custom dashboard nodig voor je klanten, of wil je jouw Limesurvey installatie verbinden met Zapier en hun enorme app-ecosysteem? Plan een bel of chatafspraak in!

Plan een bel of chatafspraak in

Limesurvey Training

Wil jij (en je bedrijf/afdeling) Limesurvey gaan gebruiken? Ik kom graag langs om je in een dagdeel up-and-running te krijgen. Je kunt kiezen uit een workshop voor beginners en gevorderden. Beide workshops zijn inclusief een uitgebreide intake van de deelnemers zodat het niveau past en zodat sepcifieke wnesen besproken worden. Ook krijgt iedereen tijdens en tot 1 maand na de workshop toegang tot een testserver om mee te proberen.

Prijzen

Over mij

Ik ben Stefan Verweij, eigenaar van Evently en al meer dan 6 jaar full-time werkende met Limesurvey. Met Evently voer ik voor verschillende bedrijven, universiteiten en overheden evaluaties en examen uit, en daarnaast bouw ik oplossingen op maat voor andere Limesurvey gebruikers.

Open source tools en plugins

Ik heb een aantal open source Limesurvey plugins en tools gemaakt. Voel je vrij ze te downloaden, te verbeteren en te gebruiken. Pull requests zijn meer dan welkom!

 • LimeRemote PHP Package

  Een PHP package om de Limesurvey Remote Control met PHP te gebruiken, met aanvullende opties voor Laravel gebruikers (binnenkort). Momenteel ondersteunt de package alle standaard remote control opties, en alle aanvullende acties die je hebt toegevoegd met een Extended Remote.

  Github

 • ZestHook

  Limesurvey Plugin waarmee je een POST request kunt versturen voor elke ingevulde survey.

  Download Blogpost Github

 • GDPR plugin

  Een plugin waarmee je respondenten hun Token data kunt laten tonen en desgewenst laten verwijderen.

  Download Blogpost Github

 • LimeZap en Zest

  LimeZap is een tool waarmee je jouw Limesurvey installatie kunt koppelen aan Zapier, Met Zapier kun je dit dan weer doorsturen naar hun enorme aantal koppelingen. Zo kun je bevoorbeeld een nieuwe rij in een Google Spreadsheets document laten aanmaken wanneer iemand een vragenlijst invult, of andersom: automatisch een token laten aanmaken en uitnodigen zodra iemand iets koopt in jouw webshop.

  Sign up

  Met Zest automatiseer je jouw Limesurvey installatie. Plan het versturen van uitnodigingen en reminders in, kopier en migreer surveys, voeg deelnemers toe en maak beveiligde pagina's voor clienten aan.

  Sign up

Workshop prijzen

Alle workshops nemen 1 dagdeel in beslag en bestaan uit een uitgebreide intake en huiswerkopdracht vooraf om het kennisniveau te bepalen, een test Limesurvey installatie om mee te oefenen, zowel voor als na de workshop en de mogelijkheid om op specifieke onderdelen of vragen te focussen.

Workshop voor beginners
Vanaf 475
 • Max 6 - 8 personen
 • Geschikt voor mensen met weinig tot geen ervaring met Limesurvey
 • Een vragenlijst aanmaken en instellen, groepen aanmaken, werken met de verschillende vraagtypen, instellen van de start en eindteksten
 • Gebruikersbeheer, tokens, versturen van uitnodigings-, herinnerings- en bevestigingsmails, het activeren en starten van een vragenlijst
 • Resultaten bekijken, rapportages en grafieken maken, veilig werken met Limesurvey en de privacy waarborgen.
Workshop voor gevorderden
Vamaf 650
 • Max 6 personen
 • Focus op meer geavanceerde concepten, van deelnemers wordt verwacht dat ze al goed met de basisiopties van Limesurvey om kunnen gaan.
 • Duik in de meer geavanceerde opties van Limesurvey
 • Assessments en berekeningen
 • Quota's, vraagfilters en de Expression Manager
 • Templates wijzigen en aanmaken, plugins, variabele eind urls
 • JavaScript gebruiken, de remote control en config.php