Open source tools en plugins

Ik heb een aantal open source Limesurvey plugins en tools gemaakt. Voel je vrij ze te downloaden, te verbeteren en te gebruiken. Pull requests zijn meer dan welkom!

 • LimeRemote PHP Package

  Een PHP package om de Limesurvey Remote Control met PHP te gebruiken, met aanvullende opties voor Laravel gebruikers (binnenkort). Momenteel ondersteunt de package alle standaard remote control opties, en alle aanvullende acties die je hebt toegevoegd met een Extended Remote.

  Github

 • ZestHook

  Limesurvey Plugin waarmee je een POST request kunt versturen voor elke ingevulde survey.

  Download Blogpost Github

 • GDPR plugin

  Een plugin waarmee je respondenten hun Token data kunt laten tonen en desgewenst laten verwijderen.

  Download Blogpost Github

 • LimeZap en Zest

  LimeZap is een tool waarmee je jouw Limesurvey installatie kunt koppelen aan Zapier, Met Zapier kun je dit dan weer doorsturen naar hun enorme aantal koppelingen. Zo kun je bevoorbeeld een nieuwe rij in een Google Spreadsheets document laten aanmaken wanneer iemand een vragenlijst invult, of andersom: automatisch een token laten aanmaken en uitnodigen zodra iemand iets koopt in jouw webshop.

  Sign up

  Met Zest automatiseer je jouw Limesurvey installatie. Plan het versturen van uitnodigingen en reminders in, kopier en migreer surveys, voeg deelnemers toe en maak beveiligde pagina's voor clienten aan.

  Sign up